Alles wat mijn wereld, onze wereld zoveel malen mooier maakt vind ik zo fijn.

In stilte luisteren naar de natuur, de creatieve stroom volgen in mezelf, het zingende speelse kind in mij voelen, mezelf verrijken via spiritualiteit, het grotere geheel, en zo maar meer ... 

Mijn uniekheid steeds meer ontdekken dat maakt mij zo blij, zo vrij, zo mezelf!

Het gevoel dicht bij mezelf te zijn, het thuiskomen bij mezelf daar vind ik mijn kracht.   

Mijn unieke zijn voelen, omarmen, liefhebben, verwondering brengen voor mezelf, door mezelf.  

Over mij

Dansend in verbinding met mezelf zijn, stralen op een manier wat anders niet kan. 

Laat me dansen dan spreek ik, laat me bewegen dan leef ik. 

Laat me in stilte mijn lichaam voelen, zo kom ik bij mezelf. 

Het is mijn taal,

zo draag ik zorg voor mijn lichaam en mijn innerlijke zijn.

Dansen, het is mijn pad en toont mijn pad. 

 

 

In verbinding met mijn lichaam

"Het mooiste geschenk ik mezelf ooit gaf." 

 

Zelf ben ik een sensitieve persoon en mijn lichaam laat snel van zich horen... voor mij is dat nooit anders geweest. 

Op het moment ik mijn lichaam de volledige aandacht gaf, zowel fysiek, emotioneel,... en ging bewegen in wat mijn lichaam nodig had kon ik mezelf, mijn lichaam, mijn alles beter begrijpen, inspelend op wat er is.

 

Lichaam, geest, alles wat er is verdiend jouw aandacht

Het mooie aan lichaamswerk, energetisch werk, ervaringsgerichte mediums is de verbinding met alles in jezelf. Alles is verbonden met elkaar, inspelen op het ene kan zoveel moois brengen voor je totale zijn.

Voor mij gaat het erom om lichtheid te brengen in en voor jezelf, zowel fysiek als emotioneel en dat verbindend gevoel met jezelf blijvend te mogen ervaren. Gaan leven vanuit contact met jezelf, brengt inspiratie, ademruimte, vreugde, een glimlach, warmte, vrijheid. Je draagt zorg voor jezelf op een diepgaande, beluisterende en beantwoordende manier, wat verandering meebrengt voor je totale zijn. 

 

Dans kreeg voor mij een rijkere betekenis, 

en werd een manier van leven. Als kind en nu nog steeds straal ik als ik kan dansen, uitchecken in de realiteit, inchecken in gevoel, magie en vreugdevol zijn. 

Door mijn verschillende opleidingen tot danscoach en in de lichaamsgerichte coaching ontdekte ik dans  en beweging als een manier die ons welzijn ondersteund, een diepgaande, intuïtieve en beluisterende manier.

Doordat mijn lichaam zelf zoveel liefdevolle aandacht nodig had werd dans en bewegingscoaching om tot fysieke zelfzorg te komen een stukje levenswerk van mij. 

Dansen brengt inderdaad nog steeds magie, de magie van verwondering, zelfzorg 'psychische, fysiek, energetisch' en diepgang. 

 

Wie ben ik als persoon, als coach

Mensen ervaren mij als een zachtaardig persoon, en ja dat ben ik ook. Liefdevol omgaan met vind ik zeer belangrijk. Ook al durf ik  mezelf daarin nog steeds een klein beetje in te vergeten... We leren elke dag bij... 

Ik ben van mening dat alles wat ons toekomt niet zomaar is, alles komt op zijn tijd wanneer wij er klaar voor zijn, het aan de orde is, het ons iets kan brengen om te groeien, open te bloeien, ons unieke zijn steeds meer te gaan voelen en belichamen.

 

Met mijn stukje uniciteit mag ik jouw ondersteunen, coachen, inspireren, laten dansen, laten voelen en beleven, vrij laten zijn,... in verbinding met jouw lijfje, jezelf mogen zijn. Als coach ga ik samen met jou op pad, breng ik jouw in contact met je lichaam, ondersteun ik jou, laat ik je stilstaan, soms zal ik je wat uitdagen, ik reik je tools aan die jouw ondersteunen op wat nu belangrijk is. 

 

Zelf ben ik iemand die ervan hou om mij te verdiepen in persoonlijke groei 'mijn belevingswereld, gedachtenwereld, mijn spirituele zijn,.. mijn ik zijn'. Voor mij stond dit nu op het programma, daar ben ik zo dankbaar voor. 

 

Voor mij betekent lichaamwerk; mijn nieuwe ik ontdekken en worden, eentje dat nog veel beter bij mij past! 

Liefs Angelique